Inox gelenderi, Novosti

Inox, Francuski, balkon

inox francuski balkon

Inox Francuski balkon je izradjen od inoxa C304  stubici su od cevi f50 a ispuna dve vodoravne cevi F 20.

Francuski balkon balkon ograda – Zastakljeni otvori na fasadi čija veličina odgovara fasadnim balkonskim vratima, bez pripadajuće konzolne prohodne ploče. Iz bezbednosnih razloga imaju odgovarajuću ogradu;

Terase, bilo da su u pitanju francuski balkoni ili klasične ograde terasa, predstavljaju estetsku krunu svakog objekta. Ograde terasa se mogu montirati na samu gornju ploču terase ili sa strane betonske ploče terase.

Pojam nerđajući čelik (Prohrom, Inox, Rostfrei), odnosi se na više od 120 različitih legura čelika sa antikorozivnim svojstvima.

Razvijene su mnoge legure čelika sa karakteristikama neophodnim za specifične primene u raznim granama industrije. Sve one imaju zajedničku crtu – ne zahtevaju dodatnu površinsku antikorozivnu zaštitu, zahvaljujući legirajućem elementu – hromu.

Nerđajući čelici imaju širok spektar primene: od industrijskih elemenata koji rade u prisustvu vode, vodene pare ili nagrizajućih supstanci, preko petrohemijskih postrojenja, industrije hrane i pića, do građevinskih konstrukcija i dizajna enterijera.

Nerđajući čelik je moderan i atraktivan, higijenski – lako se čisti i održava, otporan na koroziju, izdržljiv, i na kraju pozitivno orijentisan prema očuvanju prirode, jer se u potpunosti reciklira.