Novosti

Lexan nadstresnica Gostivarska Beograd

Nadstresnica

lexan nadstresnica Gostivarska

Lexan nadstresnica je izradjena od crnih celicnih profila lexan je 10 mm transparentne boje. Ukupne kvadrature 14.9 m2.

O lexanu

Paleta proizvoda Lexan ploča kompanije „Sabic Specialty Film & Sheet“, koje se ekstrudiraju neposredno iz Lexan polikarbonata, pružaju u pogledu slobode oblikovanja, male težine, sigurnosti od požara i toplotne izolacije, znatne prednosti u odnosu na druge materijale za zastakljivanje. U to spadaju još i velika udarna žilavost i optimalna providnost kao izvanredna zaštita i sigurnost od vandalizma i provala

Lexan (leksan) je polikarbonatna ploča koja doprinosi uštedi energije i ima odlične mehaničke karakteristike. Idealan je materijal za zastakljivanje kao i zamena za postojeće zastakljene površine. Ima široko polje primene od zimskih bašti i svetlarnika preko lučnih nadstrešnica i plastenika do trgovačkih centara, sportskih stadiona, bazena.

Osnovne karakteristike Lexan polikarbonatnih ploča su:

  • Efikasna termoizolacija

Na raspolaganju Vam stoje pune i strukturne (sa dva, četiri, pet ili devet zidova) Lexan polikarbonatne ploče koje su različitih termoizolacionih vrednosti. Od vrednosti U faktora 3.5 naniže sve do vrednosti 1.4 za petozidne Thhermoclear ploče.

  • Visoka otpornost na udar

Lexan ploče su izuzetno otporne na udar (na niskim temperaturama nisu lomljive do -40o C, niti omekšavaju na temperaturama sve do +120o C).

  • Visoka provodljivost svetlosti

U zavisnosti od debljine i strukture Lexan ploče stepen transparentnosti se kreće 38% do 90%.

  • Otpotnost na starenje

Lexan ploče imaju obostrani površinski zaštitni sloj koji umanjuje štetni uticaj UV radijacije sunčeve svetlosti.

  • Mala težina

Lexan ploče su izuzetno lagane, raspon težine se kreće od svega 1300 g/m do 3800 g/m, što ih čini pogodnim za transport, rukovanje, montažu, podrazumevajući lakšu montažnu konstrukciju.

  • Višestruka primena

Lexan ploče lake za sečenje, lako se savijaju i ugrađuju. Koriste se za ugradnju u ravni, ili se hladnim postupkom savijaju u

lučne oblike.

  • Višestruka garancija

Lexan ploče imaju desetogodišnju garanciju protiv loma, starenja materijala i gubitka transparentnosti, zahvaljujući UV zaštiti.

Širok izbor proizvoda

Postoji više tipova i konstrukcija Lexan ploča, sa širokim izborom dimenzija, standardnih dužina od 6000 i 7000mm, i standardnih širina od 980, 1050, 1200, 1250 i 2100 mm, te debljina od 6 mm do 32 mm.

Standardne boje ploča su: transparentna, opal bela i bronza.

Ostale boje su: plava, tirkiz, zelena, siva, žuta, crvena..