Proizvodi

tenda od lexana Ibarska Beograd

Tenda  Paleta proizvoda Lexan ploča kompanije „Sabic Specialty Film & Sheet„, koje se ekstrudiraju neposredno iz Lexan polikarbonata, pružaju u pogledu slobode oblikovanja, male težine, sigurnosti od požara i toplotne izolacije, znatne prednosti u odnosu na druge materijale za zastakljivanje. U to spadaju još i velika udarna žilavost i optimalna providnost kao izvanredna zaštita i sigurnost od vandalizma i provala.

  • Efikasna termoizolacija

  Na raspolaganju Vam stoje pune i strukturne (sa dva, četiri, pet ili devet zidova) Lexan polikarbonatne ploče koje su različitih termoizolacionih vrednosti. Od vrednosti U faktora 3.5 naniže sve do vrednosti 1.4 za petozidne Thhermoclear ploče.

  • Visoka otpornost na udar

  Lexan ploče su izuzetno otporne na udar (na niskim temperaturama nisu lomljive do -40o C, niti omekšavaju na temperaturama sve do +120C).

  • Visoka provodljivost svetlosti

  U zavisnosti od debljine i strukture Lexan ploče stepen transparentnosti se kreće 38% do 90%.

  • Otpotnost na starenje

  Lexan ploče imaju obostrani površinski zaštitni sloj koji umanjuje štetni uticaj UV radijacije sunčeve svetlosti.

  • Mala težina

  Lexan ploče su izuzetno lagane, raspon težine se kreće od svega 1300 g/m do 3800 g/m, što ih čini pogodnim za transport, rukovanje, montažu, podrazumevajući lakšu montažnu konstrukciju.

  • Višestruka primena

  Lexan ploče lake za sečenje, lako se savijaju i ugrađuju. Koriste se za ugradnju u ravni, ili se hladnim postupkom savijaju u

  lučne oblike.

  • Višestruka garancija

  Lexan ploče imaju desetogodišnju garanciju protiv loma, starenja materijala i gubitka transparentnosti, zahvaljujući UV zaštiti.

  Širok izbor proizvoda

  Postoji više tipova i konstrukcija Lexan ploča, sa širokim izborom dimenzija, standardnih dužina od 6000 i 7000mm, i standardnih širina od 980, 1050, 1200, 1250 i 2100 mm, te debljina od 6 mm do 32 mm.

  Standardne boje ploča su: transparentna, opal bela i bronza.

  Ostale boje su: plava, tirkiz, zelena, siva, žuta, crvena…

  • tenda Lexan ploče u poređenju sa staklom i akrilom:

  – Približno 250 puta otpornije na urad od stakla;

  – Približno 30 puta otpornije na udar od akrila;

  – Približno 40% bolje termičke osobine od stakla;

  – Značajno niži troškovi održavanja od stakla i akrila;

  – Veliki izbor debljina i tipova.