Inox gelenderi

Inox Gelenderi i ograde

U paleti naših proizvoda su i inox gelenderi, To ih čini veoma atraktivnim i sve češćim izborom investitora i arhitekata. Inox gelenderi svojim izgledom vas neće ostaviti ravnodušnim, bilo da ih ugledate na unutrašnjim stepenicama ili na balkonu, terasi Izrađuju se u varijanti sa ispunom od lexana, stakla, metalnih profila ili čeličnih sajli. Bez obzira koju varijantu inox gelendera izaberete, ispunićemo vaš zahtev, a vi ćete dugo godina uživati u funcionalnim i estetskim osobinama ovog građevinskog elementa na stepenicama ili na balkonu, terasi…U ponudi takođe imamo razne vrste nadstrešnica, raznih oblika u kombinaciji sa leksanom, Izrađujemo ih po vašem ili našem nacrtu ondnosno idejnom rešenju.

Dobro dizajnirana inox ograda i kapija predstavljaju najbolji način da personalizujete dom. Iako neka već gotova rešenja koja se nude na tržištu mogu da zadovolje, najbolje je kada se ograda projektuje u skladu sa konkretnim uslovima, da bi datom mestu bila pravi izbor, a trajnost ograde postiže se izborom materijala. Mi vam predlažemo ograde, gelendere, rukohvate i kapije od Inoxa(nerdjajuceg celika).

Inox gelenderInox ( prohrom) je materijal budućnosti zbog svog atraktivnog izgleda, dugovečnosti, čvrstoće površine i lakog održavanja, pa zbog toga nalazi sve širu primenu. Postao je obavezan u prehrambenoj industriji kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetna dejstva za čoveka i okolinu, a savremenu arhitekturu gotovo ne možemo zamisliti bez primene inoxa.

INOX(Prohrom).

INOX metalima uređujemo enterijere, exterijere i vršimo završne radove u građevinarstvu.

INOX oprema za prehrambenu industriju.

INOX ograde i gelenderi.

INOX oprema za butike i kafiće.

ČETIRI RAZLOGA ZA ODABIR INOX PROIZVODA.

1. Inox je kvalitetan i pouzdan materijal.

2. Inox je hit među materijalima, te ga jednostavno morate imati.

3. Inox je zanimljiv zbog izuzetno povoljne cene i kvaliteta.

4. Uz inox više nikad ne trebate imati četku u rukama Proizvodi od inoxa su sve više zastupljeni, kako u svetu tako i kod nas. Kvalitet, te način održavanja, u vrlo kratkom roku pokazuju potpunu isplativost inox proizvoda. Kod nas, na jednom mestu možete pronaći zaista velik program proizvoda od inoxa.

POGLEDAJTE NAŠU GALERIJU SLIKA DOLE.